Applicatie om alles inzichtelijk te houden

bluetooth management system

Via jouw telefoon is alles inzichtelijk van de batterij

Alles inzichtelijk

Onze applicatie

Bij Voltacase hebben we een handige applicatie ontwikkeld die onze klanten in staat stelt om de status van hun accu’s te volgen en te beheren. Onze Battery Management System (BMS) applicatie biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om te zien hoeveel energie er nog beschikbaar is en hoe lang het duurt voordat de accu weer moet worden opgeladen.

Een ander voordeel van onze BMS-app is dat deze de accu beschermt tegen potentiële schade door overspanning, onderspanning, kortsluiting en een te hoge of lage temperatuur. Dit betekent dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun apparatuur en kunnen genieten van de gemoedsrust die wordt geboden door onze geavanceerde BMS-technologie.

Onze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en is gratis te downloaden. Het biedt een gemakkelijke manier om uw Voltacase-accu’s te beheren en te beschermen, waar u ook bent. Bij Voltacase zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke energieoplossingen voor onze klanten en onze BMS-app is slechts een voorbeeld van hoe we dit doen.