Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bij Voltacase willen we ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Hieronder vindt u ons beleid met betrekking tot terugbetalingen en retouren:

Verzending: Je bestelling wordt normaal gesproken binnen 3 werkdagen verzonden met PostNL. Je ontvangt track & trace gegevens waarmee je de zending kunt volgen. Wanneer een product niet op voorraad is of om wat voor reden dan ook niet binnen 3 werkdagen verzonden kan worden, brengen we je hiervan op de hoogte.

Retourneren: Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het artikel binnen 30 dagen retourneren. Het artikel moet onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking zijn. De verzendkosten voor retournering zijn voor eigen rekening.

Als je een artikel wilt retourneren, vul dan het retourformulier in en stuur dit samen met het artikel terug naar ons adres:

Voltacase t.a.v. retouren
Heliotroop 1 3162 TK
Rhoon Nederland

Zodra we het artikel hebben ontvangen, zullen we het controleren op beschadigingen en of het voldoet aan onze retourvoorwaarden. Indien alles in orde is, zullen we het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. Houd er rekening mee dat dit enkele werkdagen kan duren.

Als er problemen zijn met je bestelling of als je vragen hebt over het retourbeleid, neem dan contact met ons op. We zullen er alles aan doen om je te helpen en eventuele problemen op te lossen. Bij Voltacase streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en ons retourbeleid is daar een belangrijk onderdeel van.

Scroll naar boven