Over ons

Voltacase

Welkom bij Voltacase, een toonaangevende leverancier van krachtige en efficiënte energieoplossingen. Onze producten zijn ontworpen om iedereen, overal ter wereld, te voorzien van de energie die ze nodig hebben om verbonden te blijven en avonturen te beleven zonder beperkingen. We bieden een breed scala aan powercases die geschikt zijn voor verschillende activiteiten, zoals kamperen, vissen en elektrisch varen. Onze cases zijn compact, licht van gewicht en betrouwbaar, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg. Bij Voltacase zijn we er trots op dat we onze klanten hoogwaardige en duurzame energieoplossingen bieden die een positieve impact hebben op hun leven.

Ons team

Onze missie

Onze missie bij Voltacase is om hoogwaardige, betrouwbare en duurzame energieoplossingen te bieden die aan de behoeften van onze klanten voldoen.

Wij geloven dat iedereen, ongeacht waar ze zijn en wat ze doen, het recht heeft om altijd toegang te hebben tot de energie die ze nodig hebben. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om innovatieve en geavanceerde powercases te ontwikkelen die lichtgewicht en compact zijn, zonder concessies te doen aan de prestaties.

Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van energieoplossingen die niet alleen betrouwbaar en efficiënt zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Bij Voltacase zijn we gepassioneerd over het leveren van de best mogelijke energieoplossingen en het creëren van een positieve impact op het leven van mensen overal ter wereld.

voltacase 10
voltacase 24

Onze visie

Onze visie bij Voltacase is om wereldwijd een toonaangevende leverancier van innovatieve en duurzame energieoplossingen te worden.

We streven ernaar om onze klanten de beste producten en diensten te bieden die beschikbaar zijn en om hen in staat te stellen om zonder beperkingen te leven en avonturen te beleven. Onze visie is om onze producten steeds verder te ontwikkelen en te innoveren, zodat we altijd voorop lopen in de industrie en onze klanten de meest geavanceerde oplossingen kunnen bieden.

We willen een verschil maken in de wereld door het leveren van energieoplossingen die niet alleen betrouwbaar en efficiënt zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.Bij Voltacase geloven we in de kracht van innovatie en duurzaamheid en we streven ernaar om deze waarden te integreren in alles wat we doen.

F.A.Q.

Ja, onze producten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten en zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Ja, onze powercases zijn ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, camera’s en laptops. Ze zijn voorzien van verschillende poorten en connectiviteitsopties om aan verschillende behoeften te voldoen.

De levensduur van onze batterijen varieert afhankelijk van het model en het gebruik. Over het algemeen gaan onze batterijen lang mee en zijn ze ontworpen om meerdere keren te worden opgeladen.

Ja, onze producten zijn veilig en worden vervaardigd volgens de hoogste veiligheidsnormen. We testen onze producten grondig om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn voor gebruik.

Onze producten zijn verkrijgbaar via onze website. Bezoek onze shoppagina  voor meer informatie over onze producten en om te bestellen.