Voltacase Outdoorcase 210Ah (LiFePO4)

1,550.00

Productgegevens:
 • Voeg een lader toe
 • Extra opties
 • *Kleur

  Reset Opties
3 Jaar Volle Garantie

Omdat wij alle Voltacasse Accu’s in eigen beheer maken zijn wij 100% overtuigd van de kwaliteit en geven we daarom 3 jaar volle garantie op alle producten.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren? Neem dan contact op voor een passende oplossing.

Battery Management app (BMS)

Bij Voltacase hebben we een handige applicatie ontwikkeld die onze klanten in staat stelt om de status van hun accu’s te volgen en te beheren. Onze Battery Management System (BMS) applicatie biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om te zien hoeveel energie er nog beschikbaar is en hoe lang het duurt voordat de accu weer moet worden opgeladen.

Onze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en is gratis te downloaden. Het biedt een gemakkelijke manier om uw Voltacase-accu’s te beheren en te beschermen, waar u ook bent. Bij Voltacase zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke energieoplossingen voor onze klanten en onze BMS-app is slechts een voorbeeld van hoe we dit doen.

 

 

Persoonlijke service & maatwerk

Heb je vragen vooraf, een wens of een speciaal project? Laat het ons dan weten, alles is mogelijk!

Of het nou gaat om iets voor je visserij, boot, thuis of de camper. Wij denken graag mee en zoeken een passende oplossing.

 

LiFePO4

BMS systeem

Duurzaam

210Ah LiFePO4 Voltacase outdoorcase

Dit is onze grootse accu uit het assortiment. Wilt u nog langer varen of echt nooit zonder power zitten? Dan is deze case iets voor u, het is een echte powercase die aan iedere energie vraag kan voldoen.

Ondanks het vermogen weegt onze case maar 19,6 kg, hierdoor is hij ondanks zijn vermogen toch nog makkelijk mee te nemen. De power van deze case is ongeveer vergelijkbaar aan 4 loodaccu’s van 105Ah terwijl het gewicht wordt gereduceerd met ca 80%.

De batterij heeft veel pluspunten ten opzichte van andere accusoorten. Onze LiFePO4 accu’s gebruiken A-kwaliteit cellen met een hoog mogelijke energiedichtheid, daarnaast zijn ze enorm veilig en bestand
tegen extreme temperaturen en op elk gewenst moment zijn ze bij te laden. Ook zijn al onze accu’s voorzien van bluetooth connectiviteit waarmee er via een applicatie de status van de batterij te zien is.

Vraagt uw apparatuur om meer voltage, dan leveren wij ook een 24 volt accu. Speciaal voor zwaardere motoren en camperapparatuur.

Gemiddelde vaartijd met een 55 LBS motor:

 • Vol gas +- 280 minuten
 • Half gas +- 16 uur

Opladen van de Outdoorcase 210Ah (LiFePO4)

Laad uw 210Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met onze 12V 20Ah oplader of onze 12v 30Ah oplader,  speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu’s. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een maximale levensduur en optimale prestaties van uw batterij met deze hoogwaardige oplader. Alleen geschikt voor LiFePO4 accu’s.
 • Laad uw 210Ah outdoorcase vol in 10.5 uur met de 12V 20 Ah oplader.
 • Laad uw 210Ah outdoorcase vol in 7 uur met de 12V 30 Ah oplader.
 • Geschikt voor het opladen van 4S LiFePO4 accu.
 • Oplaadvoltage [v]: 14.6V
 • Vermogen [w]: 140W
 • Standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Let op, de accucase komt zonder lader! Bestel deze apart op onze website.

Wist u dat je zowel een elektromotor als dieptemeter tegelijk kunt aansluiten op onze outdoorcase zonder storingen?

Gewicht 19 kg
Kleur

Camo, Zwart

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 5A voor 30Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 30Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 5A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu's. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een...

30.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 10A voor 50Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 50Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 10A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu's. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een...

50.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 20A voor 105Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 105Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 20A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu’s. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een...

95.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 20A voor 105Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 105Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 20A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu’s. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een...

95.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 30A voor 105Ah,210Ah &280Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 105Ah, 210Ah of 280Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 30A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu's. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen....

145.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 29.2V 10A

Productgegevens: Geschikt voor het opladen van 8S LiFePO4 accu. Oplaadvoltage [v]: 29.2 Vermogen [w]: 290 Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

95.00

LiFePO4

Een LiFePO4 accu kan ten opzichte van een loodaccu zijn maximale capaciteit daadwerkelijk benutten.Ook kan je een LiFePO4 accu op ieder gewenst moment bijladen of ontladen. Ongeacht het batterijpercentage blijft hij dezelfde power behouden.

Battery management system

Het Battery Mangement System (BMS) geeft u de mogelijkheid om de status van de accu via een app in te zien. Daarnaast beschermt de BMS de accu tegen overspanning, onderspanning, kortsluiting en een te hoge of lage tempratuur.

Ja, onze producten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten en zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Ja, onze powercases zijn ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, camera’s en laptops. Ze zijn voorzien van verschillende poorten en connectiviteitsopties om aan verschillende behoeften te voldoen.

De levensduur van onze batterijen varieert afhankelijk van het model en het gebruik. Over het algemeen gaan onze batterijen lang mee en zijn ze ontworpen om meerdere keren te worden opgeladen.

Ja, onze producten zijn veilig en worden vervaardigd volgens de hoogste veiligheidsnormen. We testen onze producten grondig om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn voor gebruik.

Onze producten zijn verkrijgbaar via onze website. Bezoek onze shoppagina  voor meer informatie over onze producten en om te bestellen.

Voltacase Outdoorcase 210Ah (LiFePO4)
Heb je vragen?