Voltacase 105Ah accubox (LiFePO4)

690.00

Productgegevens:

  • 12.8V 105Ah LiFeP04 Accukoffer
  • Capaciteit [wh]: 1344
  • Maximaal ontlaadstroom [ continu A ]: 100
  • Gewicht [kg]: ca. 8 kg
  • Afmetingen [ L x B x H in cm ]: 30 x 23 x 15
  • Garantie: 3 jaar
  • Voeg een lader toe
  • Extra opties
3 Jaar Volle Garantie

Omdat wij alle Voltacasse Accu’s in eigen beheer maken zijn wij 100% overtuigd van de kwaliteit en geven we daarom 3 jaar volle garantie op alle producten.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren? Neem dan contact op voor een passende oplossing.

Battery Management app (BMS)

Bij Voltacase hebben we een handige applicatie ontwikkeld die onze klanten in staat stelt om de status van hun accu’s te volgen en te beheren. Onze Battery Management System (BMS) applicatie biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om te zien hoeveel energie er nog beschikbaar is en hoe lang het duurt voordat de accu weer moet worden opgeladen.

Onze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en is gratis te downloaden. Het biedt een gemakkelijke manier om uw Voltacase-accu’s te beheren en te beschermen, waar u ook bent. Bij Voltacase zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke energieoplossingen voor onze klanten en onze BMS-app is slechts een voorbeeld van hoe we dit doen.

 

 

Persoonlijke service & maatwerk

Heb je vragen vooraf, een wens of een speciaal project? Laat het ons dan weten, alles is mogelijk!

Of het nou gaat om iets voor je visserij, boot, thuis of de camper. Wij denken graag mee en zoeken een passende oplossing.

 

LiFePO4

BMS systeem

Duurzaam

Dit is onze meest gangbare versie voor het varen met buitenboordmotor. Maar hij is natuurlijk ook te gebruiken voor langdurig kamperen, en andere avonturen.
Door de compactheid en het lage gewicht van deze case ten opzichte van een loodaccu krijgt u tweemaal zo veel vermogen terwijl de case 80% lichter is.
Hij vervangt dus eigenlijk 2 loodaccu’s van 50kg. Ook behouden onze accu’s bij ieder batterijpercentage dezelfde spanning, hierdoor heeft u tijdens het varen dus nooit snelheidsverlies.

De batterij heeft veel pluspunten ten opzichte van andere accusoorten. Onze LiFePO4 accu’s gebruiken A-kwaliteit cellen met een hoog mogelijke energiedichtheid, daarnaast zijn ze enorm
veilig en bestand tegen extreme temperaturen en op elk gewenst moment zijn ze bij te laden

Gemiddelde vaartijd met een 55 LBS motor:
Vol gas +- 140 minuten
Half gas +- 8 uur

Let op, de accucase komt zonder lader! Bestel deze apart op onze website.   Tevens bent u een verloopkabel nodig om deze accu op te laden!

Gewicht 8 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voltacase 105Ah accubox (LiFePO4)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 5A voor 30Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 30Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 5A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu's. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een...

30.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 10A voor 50Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 50Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 10A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu's. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een...

50.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 20A voor 105Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 105Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 20A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu’s. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een...

95.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 20A voor 105Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 105Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 20A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu’s. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen. Zorg voor een...

95.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 30A voor 105Ah,210Ah &280Ah Voltacase outdoorcase

Laad uw 105Ah, 210Ah of 280Ah Voltacase outdoorcase snel en efficiënt op met deze 12V 30A oplader, speciaal ontworpen voor LiFePO4 accu's. Betrouwbaar en compact, ideaal voor al uw buitenavonturen....

145.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 29.2V 10A

Productgegevens: Geschikt voor het opladen van 8S LiFePO4 accu. Oplaadvoltage [v]: 29.2 Vermogen [w]: 290 Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

95.00

LiFePO4

Een LiFePO4 accu kan ten opzichte van een loodaccu zijn maximale capaciteit daadwerkelijk benutten.Ook kan je een LiFePO4 accu op ieder gewenst moment bijladen of ontladen. Ongeacht het batterijpercentage blijft hij dezelfde power behouden.

Battery management system

Het Battery Mangement System (BMS) geeft u de mogelijkheid om de status van de accu via een app in te zien. Daarnaast beschermt de BMS de accu tegen overspanning, onderspanning, kortsluiting en een te hoge of lage tempratuur.

Ja, onze producten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten en zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Ja, onze powercases zijn ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, camera’s en laptops. Ze zijn voorzien van verschillende poorten en connectiviteitsopties om aan verschillende behoeften te voldoen.

De levensduur van onze batterijen varieert afhankelijk van het model en het gebruik. Over het algemeen gaan onze batterijen lang mee en zijn ze ontworpen om meerdere keren te worden opgeladen.

Ja, onze producten zijn veilig en worden vervaardigd volgens de hoogste veiligheidsnormen. We testen onze producten grondig om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn voor gebruik.

Onze producten zijn verkrijgbaar via onze website. Bezoek onze shoppagina  voor meer informatie over onze producten en om te bestellen.

AccuVoltacase 105Ah accubox (LiFePO4)
690.00
  • Voeg een lader toe
  • Extra opties
Heb je vragen?