Voltacase Folding Solar charger 200W

400.00

Specificaties:
– Uitgevouwen 54 x 250 cm
– Ingepakt 54 x 55,5 cm
– Gewicht:  9.00 Kg
– WIN 500- MPPT Zonnecontroller

3 Jaar Volle Garantie

Omdat wij alle Voltacasse Accu’s in eigen beheer maken zijn wij 100% overtuigd van de kwaliteit en geven we daarom 3 jaar volle garantie op alle producten.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren? Neem dan contact op voor een passende oplossing.

Battery Management app (BMS)

Bij Voltacase hebben we een handige applicatie ontwikkeld die onze klanten in staat stelt om de status van hun accu’s te volgen en te beheren. Onze Battery Management System (BMS) applicatie biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om te zien hoeveel energie er nog beschikbaar is en hoe lang het duurt voordat de accu weer moet worden opgeladen.

Onze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en is gratis te downloaden. Het biedt een gemakkelijke manier om uw Voltacase-accu’s te beheren en te beschermen, waar u ook bent. Bij Voltacase zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke energieoplossingen voor onze klanten en onze BMS-app is slechts een voorbeeld van hoe we dit doen.

 

 

Persoonlijke service & maatwerk

Heb je vragen vooraf, een wens of een speciaal project? Laat het ons dan weten, alles is mogelijk!

Of het nou gaat om iets voor je visserij, boot, thuis of de camper. Wij denken graag mee en zoeken een passende oplossing.

 

LiFePO4

BMS systeem

Duurzaam

Voltacase Zonnepaneel 200W inclusief zonnecontroller

Het Voltacase opvouwbare zonnepaneel 200Watt is uiterst geschikt om je accucases opgeladen te houden wanneer je aan de waterkant bent. Zit je nou te vissen op een water zonder stroomvoorzieningen om je accucases op te laden ? Dan is dit zonnepaneel de perfecte oplossing!

Wanneer u de accu niet gebruikt kunt u het zonnepaneel aansluiten op de accu d.m.v. de meegeleverde andersonaansluiting. Het paneel zal afhankelijk van de zonneintensiteit en plaatsing van het paneel tussen de 10 en 17 Ah per uur bij laden.

Uit de test door onze consultants is gebleken dat u nu met gemak meerdere weken kunt vissen zonder de accucase op te laden op netstroom.

Specificaties:
– laad je accu eenvoudig op en kom nooit zonder stroom te zitten aan de waterkant.
– Gemakkelijk mee te nemen.
– Waterdicht zonnepaneel
– WIN 500- MPPT Zonnecontroller deze is tevens uit te lezen via de app.

 

Gewicht 9 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voltacase Folding Solar charger 200W” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 5A

Productgegevens Geschikt voor het opladen van 4S LiFePO4 accu. Oplaadvoltage [v]: 14.6 Vermogen [w]: 70 Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

30.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 10A

Productgegevens Geschikt voor het opladen van 4S LiFePO4 accu. Oplaadvoltage [v]: 14.6 Vermogen [w]: 140 Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

50.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 20A

Productgegevens Geschikt voor het opladen van 4S LiFePO4 accu. Oplaadvoltage [v]: 14.6 Vermogen [w]: 290 Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

95.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 20A

Productgegevens Geschikt voor het opladen van 4S LiFePO4 accu. Oplaadvoltage [v]: 14.6 Vermogen [w]: 290 Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

95.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 12V 30A

Productgegevens Geschikt voor het opladen van 4S LiFePO4 accu. Oplaadvoltage [v]: 14.6 Vermogen [w]: 430 Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

145.00

Waardering 0 uit 5

Oplader

Oplader 29.2V 10A

Productgegevens Geschikt voor het opladen van 8S LiFePO4 accu. Oplaadvoltage [v]: 29.2 Vermogen [w]: 290 Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

95.00

LiFePO4

Een LiFePO4 accu kan ten opzichte van een loodaccu zijn maximale capaciteit daadwerkelijk benutten.Ook kan je een LiFePO4 accu op ieder gewenst moment bijladen of ontladen. Ongeacht het batterijpercentage blijft hij dezelfde power behouden.

Battery management system

Het Battery Mangement System (BMS) geeft u de mogelijkheid om de status van de accu via een app in te zien. Daarnaast beschermt de BMS de accu tegen overspanning, onderspanning, kortsluiting en een te hoge of lage tempratuur.

Voltacase Folding Solar charger 200W
400.00